Jdi na obsah Jdi na menu
 


Homeopatická poradna

Dobrý den, kvůli rekonstrukci stránky byla poradna dočasně pozastavena.

article preview

Materiály na serveru vilcakul.estranky.cz jsou pouze obecného informačního a vzdělávacího charakteru. Jejich případné využití je třeba vždy konzultovat s homeopatem nebo s lékařem a je ve vaší plné odpovědnosti. Proto moje názory a rady neberte jako konečné řešení, ale vždy konzultujte svůj stav s lékařem nebo s kvalifikovaným homeopatem. Tyto stránky nenahrazují lékařskou péči, jsou pouze možnou alternativou.

 

 

Komentáře

Přehled komentářů

Petra - Kozni alergie,vyrazne svedeni

Dobry den,prosim o radu pri vyberu homeopatika pri kozni alergii.Letos se mi poprve za zivot objevila kozni vyrazka,mam 30.V podstate kdekoliv se zacnu skrabat vytvori se mi pupinky a vic a vic svedi,kdyz se pomazu fenistilem a prestanu se skrabat-v noci,kuze se uklidni a vypada normalne. Mam podezdreni ze to je alergie,zhorsilo se to nyni,kdy v mem bydlisti vyrazne poletuje pyl. Dekuji za radu.

vilcakul - Re: Kozni alergie,vyrazne svedeni

Dobrý den, v tomto případě bych doporučil návštěvu homeopata a homeopatickou konstituční léčbu. Indikovaný homeopatický lék se předepíše podle charakteristických symptomů pacienta na mentální, emocionální a fyzické úrovni.

Josef - Růstové bolesti nohou

Dobrý den, můj sedmi letý syn trpí růstovou bolestí nohou. Bolesti se dostaví převážně večer po sportovní aktivitě. Prosím o radu, děkuji.

vilcakul - Re: Růstové bolesti nohou

Dobrý den, v tomto případě bych doporučil návštěvu homeopata a homeopatickou konstituční léčbu. Indikovaný homeopatický lék se předepíše podle charakteristických symptomů pacienta na mentální, emocionální a fyzické úrovni. V této indikaci je často indikováno homeopatikum Phosphorus v potenci C9, 3x denně 3 kuličky.

Ivana - Microsporum canis

kočka trpí microsporum canis, napadené oči, brada,tváře, nejspíš i uvnitř, hrozivě líná, chytla to asi i druhá kočka v domácnosti i já mám problémy.
prosím o radu, děkuji

vilcakul - Re: Microsporum canis

Dobrý den, v tomto případě bych doporučil návštěvu homeopata zvěrolékaře a homeopatickou konstituční léčbu. Indikovaný homeopatický lék se předepíše podle charakteristických symptomů zvířatka na mentální, emocionální a fyzické úrovni.

Eva - Rakovina Mozku

Dobrý den, můžete mi doporučit homeopata u nás, krerý má zkušenosti s léčbou rakoviny mozku? Spěchá to. Děkuji moc

vilcakul - Re: Rakovina Mozku

Dobrý den, v tomto případě bych doporučil návštěvu homeopata a homeopatickou konstituční léčbu. Indikovaný homeopatický lék se předepíše podle charakteristických symptomů pacienta na mentální, emocionální a fyzické úrovni. Problémy s rakovinou mozku má vícero homeopatických léků a je třeba je od sebe odlišit a vybrat ten nejpodobnější vašemu stavu. Jestli hledáte homeopatikum na rakovinu mozku, tak doporučuji vyhledat homeopata znalého metody dr. Ramakrishnana. Hlavními léky na léčbu rakoviny mozku jsou: Baryta carbonica, Baryta iodata, Plumbum iodatum, Aethusa cynapium, Zincum sulphuricum. Indikované homeopatikum se užívá ob týden střídavě s Carcinosinem v potenci C200, metodou plussingu.

andrea - varixy na děloze a vodnaty výtok

rada bych věděla zda mohu zmirnit homeopatii varixy na děloze (zjištěny rok po porodu)a vodnaty vytok ,bez zapach dostavujici se před menstruaci a pbčas je součast mykozy
děkuji Dolečková

vilcakul - Re: varixy na děloze a vodnaty výtok

Dobrý den, v tomto případě bych doporučil návštěvu homeopata a homeopatickou konstituční léčbu. Indikovaný homeopatický lék se předepíše podle charakteristických symptomů pacienta na mentální, emocionální a fyzické úrovni. Problémy s varixy má vícero homeopatických léků a je třeba je od sebe odlišit a vybrat ten nejpodobnější vašemu stavu.

Dorota Bosnyakova - glioma nosode

dobry den,


obracim se na Vas s prosbou shanim glioma nosode ale ted nevim jestli to je nazev primo toho leku nebo nazev toho nadoru,naktery to moje znama potrebuje/
jestli neco vite,prosim pomozte,nevim ceho se chytit.

s pranim krasneho dne

dorota

vilcakul - Re: glioma nosode

Dobrý den, asi proto nic nenajdete, protože hledáte něco, co neexistuje. Jestli hledáte homeopatikum na rakovinu mozku, tak doporučuji vyhledat homeopata znalého metody dr. Ramakrishnana. Hlavními léky na léčbu rakoviny mozku jsou: Baryta carbonica, Baryta iodata, Plumbum iodatum, Aethusa cynapium, Zincum sulphuricum. Indikované homeopatikum se užívá ob týden střídavě s Carcinosinem v potenci C200, metodou plussingu.

Jana - Dobry den,prosim o radu

Dobry den
Prosim o radu
pred rokem jsem prosla lecbou rakoviny delozniho cipku,podstoupila jsem radiochemoterapii,brachyterapii.
Presne po roce jsem zacla mit problemy se strevy,bolestiva stolice a pod. po ruznych vysetrenich mi nasli ohromny abces obtoceny kolem tlusteho streva v oblasti esovite klicky,nasledoval zakrok odrenovani a po par dnech domu,bohuzel obtize neustaly,stale jsem mela velmi bolestivou stolici,po tydnu jsem zkoncila opet v nemocnici a prislo se na to,ze pod vylecenym abcesem je bohuzel rektovagynalni pistel.Bohuzel v oblasti hned za konecnikem,tedy nebylo mozno operovat,jak mi rekli,strevo by se uplne rozpadlo.Byl mi tedy udelana docasna stomie z tlusteho streva. A nyni budu cekat,jestli se po case pistel zhoji a zatahne a mohli by mi stomii zanorit?
Chtela jsem se optat,jestli je neco ciste prirodniho co by tomu leceni mohlo napomoci,zatim uzivam jen laktobacily a Supradyn k ziskani vitaminu a energie,hrozne jsem zhubla a celkove jsem vysilena.
Dekuji moc za pripadnou odpoved.

jjanys@seznam.cz

vilcakul - Re: Dobry den,prosim o radu

Dobrý den, v tomto případě bych doporučil návštěvu homeopata a homeopatickou konstituční léčbu. Indikovaný homeopatický lék se předepíše podle charakteristických symptomů pacienta na mentální, emocionální a fyzické úrovni. Problémy s rakovinou má vícero homeopatických léků a je třeba je od sebe odlišit a vybrat ten nejpodobnější vašemu stavu. Doporučil bych vyhledat homeopata znalého metody dr. Ramakrishnana.

Ludmila - plíseň na nehtech rukou

Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem zda je možné léčit plíseň na nehtech - rukou i nohou - homeopatiky - způsobená - parazitem dle kožního vyšetření trichophyt - vyzkoušené vodičky, mastičky, nezabírají, jsem seniorka, neberu žádné prášky, chtěla bych se léčit homeopaticky. Moc předem děkuji za odpověď.
S přáním hezkého dne Ludmila

vilcakul - Re: plíseň na nehtech rukou

Dobrý den, v tomto případě bych doporučil návštěvu homeopata a homeopatickou konstituční léčbu. Indikovaný homeopatický lék se předepíše podle charakteristických symptomů pacienta na mentální, emocionální a fyzické úrovni. Problémy s plísní na nehtech má vícero homeopatických léků a je třeba je od sebe odlišit a vybrat ten nejpodobnější vašemu stavu.

Pavlina - Bolestiva menstruace

Dobry den mam velice bolestivou menstruaci,i premenstruacni syndrom tak tyden pred krvacenim,boli me podbrisek,zada,rodidla a nesnesu dotek, o naladovoszi a uzkostlivosti ani nemluvim nejradeji bych se nekam odstrelila jsem sama sobe nesnesitelna....chudak manzel...jsem rok po druhem cisari,trpim na tyto stavy od puberty ,ale lety a po porodech to graduje ....Nejhorsi to je tyden pred do tretiho dne krvaceni pak jsem jak znovuzrozena....mam z toho deprese,uz dopredu se bojim...

vilcakul - Re: Bolestiva menstruace

Dobrý den, v tomto případě bych doporučil návštěvu homeopata a homeopatickou konstituční léčbu. Indikovaný homeopatický lék se předepíše podle charakteristických symptomů pacienta na mentální, emocionální a fyzické úrovni. Problém s depresí má vícero homeopatických léků a je třeba je od sebe odlišit a vybrat ten nejpodobnější vašemu stavu.

KatkaZ - tehotensti

Dobry den,
prosim o radu, kolik a jak casto brat homeopatika folliculinum, pulsatilla a argentum nitricum k podpore tehotenstvi? Dekuji moc

vilcakul - Re: tehotensti

Dobrý den, doporučené homeopatické léky a dávkování najdete v mých článcích:
http://homeopatie-vilcakul.cz/homeopatie/homeopatie-a-ena/94-homeopaticka-terapie-v-thotenstvi
http://homeopatie-vilcakul.cz/homeopatie/homeopatie-a-ena/95-doporuena-homeopaticka-terapie-v-porodnictvi