Jdi na obsah Jdi na menu
 


Homeopatická léčba rakoviny mozku

Před několika lety obletěla svět zpráva o možnosti léčby rakoviny mozku homeopatickým lékem Ruta graveolens a Calcarea phosphorica, která byla použita v terapii jako doprovodné tonikum.

article preview

 Před několika lety obletěla svět zpráva o možnosti léčby rakoviny mozku homeopatickým lékem Ruta graveolens a Calcarea phosphorica, která byla použita v terapii jako doprovodné tonikum. O uvedení této terapie do praxe se zasloužil indický doktor Prasanta Banerji z Kalkutty, který má už třicetiletou praxi s touto terapií. Jeho metoda je založená na diagnostice tumorů nejmodernějšími lékařskými přístroji a následné léčbě homeopatickými léky, jejichž účinek je potvrzen kontrolními vyšetřeními nejmodernější technikou. Jeho léčebná metoda je založena na poznatku, že každá nemoc má svůj specifický lék. Kombinací dvou potencovaných léků zdokonalil svou metodu, čímž také snížil možnost jakýchkoliv komplikací léčby. Přišel na to, že homeopatický lék Ruta graveolens selektivně působí na rakovinné buňky mozku, čímž způsobuje odumírání rakovinných buněk, a taky napomáhá růstu normálních periferních krevních lymfocitů. Během let výzkumů a léčby pacientů proběhly i klinické studie, kde byly léčeny dětské případy rakoviny mozku. Předepsání a dávkování léku se může líšit od stavu pacienta. Tato terapie je doporučená do té doby, dokud je tumor přítomný v organizmu.

 

Dalším lékem na léčbu tumorů mozku může být Citrus vulgaris v mateřské tinktuře. Tato terapie je indikovaná u všech typů rakoviny mozku dokonce i u velkých tumorů a během klinických testů se potvrdila možnost úplného vyléčení této choroby. I když někdy může být potřeba léku Sanguinarea canadensis CH 200 při čichové neuroblastomě s ucpáním nosu. Při zástavě léčby může být použit už vzpomínaný Citrus vulgaris v mateřské tinktuře nebo homeopatikum Symphytum officinale CH 200, které dobře působí na gliomy a tumory páteře po Rutě.

 

 

Oproti nákladům klasické medicíny při této terapii se jedná o náklady od 20 dolarů do sumy za jeden mobilní telefon. Dalším pozitivem této neinvazní metody je to, že neničí normální buňky organizmu jako ozářování nebo chemoterapie, které likvidují hlavně krvotvorné buňky v kostní dřeni. Nejlepší výsledky byly tímto léčebným protokolem dosaženy při dg. intracranialis glioma. Dalším plusem je jednoduchost užití a dávkování homeopatického léku v domácích podmínkách jako užití acylpirinu.

V USA dosáhli s touto terapií velmi dobré výsledky a získala si značný věhlas. Tyto výsledky stvrdily testy "in vitro" i "in vivo", kde se potvrdila účinnost homeopatických léků na rakovinné buňky, což je i potvrzením fungování homeopatie přes skepsi odborné lékařské veřejnosti. Díky pozitivnímu ohlasu tohoto protokolu léčby začali terapii nekontrolovaně používat stovky rakovinných pacientů. Když se nádor za 3 – 4 měsíce terapie zmenšil nebo zastavil, tak se ozvali dr. Banjerovi pro doladění terapie na míru.

V tomto protokolu se užívájí homeopatické léky Ruta graveolens CH6 a Calcarea phosphorica D3, dávkování je Ruta CH6 2 x denně 3 kuličky (ráno před snídaní a večer před večeří), homeopatika je třeba nechat rozpustit pod jazykem a před a po užití homeopatika nic nejíst a nepít, aby proběhlo nerušené vstřebání homeopatického léku. Calcarea phosphorica D3 se užívá též 2 x denně 3 kuličky (odpoledne před obědem a večer před spaním). Samozřejmě je nutné se vyhnout všem antidotujícím prostředkům jako je káva, máta, kamfor (kafr) a všechny silně aromatické látky.

 

 

Samozřejmě musíme mít na mysli i to, že tato terapie nepomůže každému pacientovi s rakovinou, nejedná se o "zázračný lék", ale musíme o něm uvažovat v této indikaci, v léčebném protokolu rakoviny mozku.

 

 

 

Případy:

 

 

1)

27letá mladá žena přichází na kliniku koncem prosince 1990, trpí občasnými záchvaty bolesti hlavy. Bolesti jsou horší na levé straně, dívka v půlce prosince omdlela, poté mlhavé vidění, klinicky mlhavé vidění, slabost a bolest na pravé straně. Na CT zjištěn nález s podezřením na craniopharyngiomu nebo bazální macroadenomu.

 

 

Předpis:

Ruta graveolens C6, dvě dávky denně

Calcarea phosphorica D3, dvě dávky denně

 

 

Zrak se začal lepšit už v prvním měsíci léčby a dneska je už úplně vpořádku. Bolest a slabost na pravé straně zmizela. Při kontrolním CT v dubnu 1992 se potvrdilo úplné vymizení tumoru a do roku 1999 byla pacientka bez nálezu. Dneska je pacientka zdravá a žije normálním životem.

 

 

2)

60letý ženatý muž přichází na kliniku v srpnu roku 2004, potíže začaly před 2 měsící postupnou slabostí těla a končetin na levé straně, nespavostí, podrážděností a je snadno vzteklý. CT vyšetření vypadá na multicentrickou gliomu, potvrzenou následnou biopsií.

 

 

Předpis:

Ruta graveolens C6, dvě dávky denně

Calcarea phosphorica D3, dvě dávky denně

 

 

Všechny klinické potíže pacienta vymizely za 7 – 8 měsíců, pacient zatím žije bezproblémovým normálním životem a každý den užívá vzpomínané homeopatické léky. Kontrolní CT po roce léčby ukázalo vymizení a zvápenátění léze.

 

 

 

O radu pro léčbu a dávkování homeopatických léků můžete požádat autora metody dr. Banerja, který poskytuje tuto službu zdarma, podrobnosti a charakteristiky svého onemocnění v angličtině můžete zaslat na jeho emailovou adresu:

 

 

Dr. Prasanta Banerji

PBH Research Foundation

10/3/1 Elgin Road

Calcutta - 700 020

India

Tel: +91 33 22472845

Fax: +91 33 22477275

E-mail: pbhrf@vsnl.com

 

 

překlad © 2009 vilcakul.extra.hu

 

Zdroje:

 

 

http://www.braintumorfoundation.org/forumdetails.php?ThreadID=FWG608941041

 

 

http://www.pbhrfindia.org/index.php/FAQ/cat/Brain-Tumor/46.html

 

 

http://www.pbhrfindia.org/index.php/Research-Initiatives/Ruta-Graveolens/Ruta-Graveolens.html

 

 

http://homeopathy4health.wordpress.com/2008/01/03/malignant-tumour-cases-regressed-with-homeopathy/

 

 

https://www.milesforhope.org/index.php?option=com_kunena&Itemid=71&func=view&catid=11&id=67

 

 

http://www.virtualtrials.com/ruta/ruta2007.cfm

 

 

http://www.virtualtrials.com/pdf/Ruta_Booklet.pdf

 

 

http://abchomeopathy.com/forum2.php/65419/

 

 

http://www.fidelibus.com/ruta/begin-message.htm

 

 

http://www.holisticcancersolutions.com/ruta_report.htm

 

 

http://health.groups.yahoo.com/group/Ruta6/

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Nerryced - Hello, Happykiddi

Hello from Happykiddi.

GregoryFoeta - ShaneDem

Женская Водолазка с Длинным рукавом (Черная) Артикул 988969675454345733
https://www.wildberries.ru/catalog/176001489/detail.aspx

EarnestNenia - FobertDup

]gama casino

LhaneDem - Best sitesDichaelBloft

iphone measure db

EarnestNenia - OLaneDem


Loved the pictures, i truly like the among %image_title%, perfect.
https://crazysale.marketing/flagman.html

EarnestNenia - LewisBuh


Your pictures look great !!!
https://crazysale.marketing/revolut.html

RalphDem - Raymondbiach

Заходите на форум по информационной безопасности:https://ru-sfera.pw/forums/

DichaelBloft - OLaneDem

Тукан https://hoteltukan.ru/ - уютный отель на час в центре Москвы, который предлагает комфортный отдых и высокое качество обслуживания. Здесь вы можете снять номер с почасовой оплатой и наслаждаться романтической обстановкой. Почасовая гостиница всегда радушно встречает своих гостей. Вас ждут стильные интерьеры с дизайнерским ремонтом, отличная шумоизоляция и креативные решения в виде сауны, круглых кроватей, безупречной чистоты и вежливого обслуживания со стороны персонала.

SichaelRic - FobertDup

Де Арт 13
https://deart-13.ru/tekstilshchiki/ - это стильный отель на час в центре столицы, отличающийся уникальными интерьерами. Вы можете снять гостиницу на ночь или остаться здесь на все выходные. Забронируйте номер с джакузи, закажите доставку лёгкого ужина, букета цветов и подарите незабываемое свидание своей второй половинке. Вы можете выбрать роскошные апартаменты в морской тематике, английском или классическом современном стиле. Вас ждут приятное обслуживание, чистота, эстетика и самые яркие впечатления.

LhaneDem - DrartyAvArk

Наша компания производит https://grify-dlya-ganteley.ru и другие товары для спорта. У нас представлено больше количество силовых станков для залов. Также можно купить штанги всех видов, гантели, скамейки для выполнения жимов, стойки для штанг и силовые рамы. Также на сайте размещается ассортимент напольных покрытий, тренировочные и соревновательные гири, тренажеры для функционального тренинга.

cspsiuxe - Повышение ИКС: ключ к успешному продвижению сайта

На нашем сайте https://clck.ru/33it8x вы сможете.
Купить ссылки для продвижение сайта, поднять ИКС,
улучшить позиции, раскрутить сайт – все это теперь легко,
как никогда. Для этого Вам достаточно воспользоваться размещением ссылок
с ИКС от 50 и получить результат.

StevesnSwerb - ВeithSag

https://blockchainreporter.net/ai-trading-algos-hot-topic-on-tsla-and-amc-stocktwits-chats/
https://blockchainreporter.net/ethereum-scaling-polygon-invest-100m-in-projects-use-supernets/
https://blockchainreporter.net/yimusanfendi-the-vanguard-of-information-driven-innovation/

StevenSwerb - StevesnSwerb

https://blockchainreporter.net/ethereum-scaling-polygon-invest-100m-in-projects-use-supernets/
https://blockchainreporter.net/mullen-automotive-stock-price-prediction/
https://blockchainreporter.net/amc-stonk-o-tracker/

LobertTer - HiramVopsy

SdilliamScefs
https://forum.mush.com.br/topic/139712/video/2?_=1690259529761

MobertTer - Jsosepharota

Jsosepharota
https://www.bitsdujour.com/profiles/Ml4zxR

Robertelabe - Lobertelabe

Provpn.info: https://provpn.info/

GeraldCrota - GeraldCrota

Смотреть турецкие сериалы онлайн предоставляет возможность https://turok.cc/ насладиться захватывающими историями, яркими персонажами и красивыми пейзажами прямо из дома. Турецкие сериалы стали популярными во всем мире благодаря своей высокой продакшн-стоимости, увлекательным сюжетам и актерскому мастерству. С помощью онлайн-платформ можно выбрать любимый сериал и смотреть его в удобное время, не пропуская ни одной серии. Также можно выбрать субтитры или дубляж на нужном языке, чтобы полностью погрузиться в сюжет и насладиться атмосферой турецкого кино. Смотреть турецкие сериалы онлайн – это увлекательное путешествие в мир драмы, романтики и приключений, которое станет настоящим развлечением для любителей качественного кино

PuilliamCit - kjkilliamCit

Guide to choosing a scooter for city riding: What to look out for
Introduction:
When choosing a means of transportation for urban https://www.autosite.ua/novosti_pokupka-mototsikla-s-ruk-na-chto-obrashchat-vnimanie_56713.html riding, many people turn their attention to scooters. Scooters have become a popular means of transportation in cities because of their compactness, economy, and ease of operation. However, before buying a scooter, it is important to consider several factors to choose the right model for your needs. In this article, we'll look at the key aspects to consider when choosing a scooter for urban riding.
Size and compactness:
One of the most important aspects when choosing a scooter for city riding is its size and compactness. You will want a scooter that can easily maneuver through crowded streets and can easily park in tight spaces. Consider https://versii.com/news/benzopily-ih-vidy-i-harakteristiki-pravila-vybora-i-tehnicheskoe-obsluzhivanie/ compact models with a small turning radius to be able to maneuver easily in a crowded city.
Engine power:
Scooter engine power is also an important https://news.liga.net/ua/all/pr/kakie-mopedy-i-skutery-v-2022-godu-nujno-registrirovat-v-ukraine factor. In an urban environment, you will probably need a scooter with little power since you will be riding it for short distances at speeds that match the speed limits of city streets. Choose a scooter with an engine with enough power to provide a comfortable ride in urban https://gordonua.com/ukr/interesting/top-10-moto-innovatsij-za-minuli-40-rokiv-rejting-motozilla-1594252.html environments, but not too much power to avoid excessive fuel consumption.
Fuel economy:
One of the main advantages of scooters is their fuel efficiency. When choosing a scooter, pay attention to its fuel efficiency. Scooters with lower fuel consumption can help you save money on gas and reduce your environmental emissions.
Convenience and comfort:
It's important to choose a scooter that https://vesti.ua/strana/chto-dolzhno-byt-v-garazhe-lyubogo-mototsiklista-cheklist-ot-motozilla offers comfort and convenience while riding in the city. Pay attention to seat ergonomics, handlebar height, and pedal position. Test out the scooter before you buy to make sure you feel comfortable behind the wheel and can easily reach https://lb.ua/tech/2022/09/23/530346_sim_nayochikuvanishih_novinok.html all the controls.
Safety Systems:
Safety on the road is of the utmost importance. When choosing a scooter, look for safety systems such as anti-lock brakes (ABS), stability control system (ESC), and high-visibility headlights. These systems will https://www.dynamomania.com/news/686795-kak-vybrat-velosiped-dlya-ezdy-po-gorodu-sovety-ot-motozilla help you reduce the risk of accidents and keep you safe on the road.
Conclusion:
Choosing a scooter for urban riding requires attention to several key aspects. Size and compactness, engine power, fuel efficiency, comfort and convenience, and safety systems are all factors to consider when choosing a scooter for city riding. Don't forget your personal preferences and budget as well. Research various scooter models thoroughly, read reviews and consult a salesperson or expert to make the right choice and enjoy a comfortable and safe city ride on your new scooter.

SilliamCit - SilliamCit

Guide to choosing a scooter for city riding: What to look out for
Introduction:
When choosing a means of transportation for urban https://ru.interfax.com.ua/news/press-release/792618.html riding, many people turn their attention to scooters. Scooters have become a popular means of transportation in cities because of their compactness, economy, and ease of operation. However, before buying a scooter, it is important to consider several factors to choose the right model for your needs. In this article, we'll look at the key aspects to consider when choosing a scooter for urban riding.
Size and compactness:
One of the most important aspects when choosing a scooter for city riding is its size and compactness. You will want a scooter that can easily maneuver through crowded streets and can easily park in tight spaces. Consider https://agravery.com/uk/posts/show/kitajski-motobloki-ta-minitraktori-ocinka-vid-motozilla compact models with a small turning radius to be able to maneuver easily in a crowded city.
Engine power:
Scooter engine power is also an important https://hromadske.radio/publications/8-prychyn-chomu-varto-vybraty-skuter factor. In an urban environment, you will probably need a scooter with little power since you will be riding it for short distances at speeds that match the speed limits of city streets. Choose a scooter with an engine with enough power to provide a comfortable ride in urban https://interfax.com.ua/news/press-release/792614.html environments, but not too much power to avoid excessive fuel consumption.
Fuel economy:
One of the main advantages of scooters is their fuel efficiency. When choosing a scooter, pay attention to its fuel efficiency. Scooters with lower fuel consumption can help you save money on gas and reduce your environmental emissions.
Convenience and comfort:
It's important to choose a scooter that https://vgorode.ua/ukr/news/transport_y_ynfrastruktura/a1236767-otrimaj-vidpovid-jak-vikonuvati-planove-tekhnichne-obsluhovuvannja-skutera offers comfort and convenience while riding in the city. Pay attention to seat ergonomics, handlebar height, and pedal position. Test out the scooter before you buy to make sure you feel comfortable behind the wheel and can easily reach https://ru.interfax.com.ua/news/press-release/836935.html all the controls.
Safety Systems:
Safety on the road is of the utmost importance. When choosing a scooter, look for safety systems such as anti-lock brakes (ABS), stability control system (ESC), and high-visibility headlights. These systems will https://agravery.com/uk/posts/show/kitajski-motobloki-ta-minitraktori-ocinka-vid-motozilla help you reduce the risk of accidents and keep you safe on the road.
Conclusion:
Choosing a scooter for urban riding requires attention to several key aspects. Size and compactness, engine power, fuel efficiency, comfort and convenience, and safety systems are all factors to consider when choosing a scooter for city riding. Don't forget your personal preferences and budget as well. Research various scooter models thoroughly, read reviews and consult a salesperson or expert to make the right choice and enjoy a comfortable and safe city ride on your new scooter.

SamuelKet - Guidetab

Guide to choosing a scooter for city riding: What to look out for
Introduction:
When choosing a means of transportation for urban riding https://www.autoconsulting.com.ua/article.php?sid=53131, many people turn their attention to scooters. Scooters have become a popular means of transportation in cities because of their compactness, economy, and ease of operation. However, before buying a scooter, it is important to consider several factors to choose the right model for your needs. In this article, we'll look at the key aspects to consider when choosing a scooter for urban riding.
Size and compactness:
One of the most important aspects when choosing a scooter for city riding is its size and compactness. You will want a scooter that can easily maneuver through crowded streets and can easily park in tight spaces. Consider compact models with a small turning radius to be able to maneuver easily in a crowded city.
Engine power:
Scooter engine power is also an important factor. In an urban environment, you will probably need a scooter with little power since you will be riding it for short distances at speeds that match the speed limits of city streets. Choose a scooter with an engine with enough power to provide a comfortable ride in urban environments, but not too much power to avoid excessive fuel consumption.
Fuel economy:
One of the main advantages of scooters is their fuel efficiency. https://kurs.com.ua/ru/novost/954324-v-chem-katatsja-na-velosipede-podbor-pravilnoi-akipirovki-ot-motozilla When choosing a scooter, pay attention to its fuel efficiency. Scooters with lower fuel consumption can help you save money on gas and reduce your environmental emissions.
Convenience and comfort:
It's important to choose a scooter that offers comfort and convenience while riding in the city. Pay attention to seat ergonomics, handlebar height, and pedal position. Test out the scooter before you buy to make sure you feel comfortable behind the wheel and can easily reach all the controls.
Safety Systems:
Safety on the road is of the utmost importance. When choosing https://ubr.ua/uk/ukraine-and-world/events/kakie-poderzhannye-mototsikly-luchshe-ne-pokupat-sovetuet-motozilla a scooter, look for safety systems such as anti-lock brakes (ABS), stability control system (ESC), and high-visibility headlights. These systems will help you reduce the risk of accidents and keep you safe on the road.
Conclusion:
Choosing a scooter for urban riding requires attention to several key aspects. Size and compactness, engine power https://greenpost.ua/ru/news/kak-vybrat-motoblok-dlya-malenkogo-domashnego-hozyajstva-sovety-ot-motozylla-i55116 , fuel efficiency, comfort and convenience, and safety systems are all factors to consider when choosing a scooter for city riding. Don't forget your personal preferences and budget as well. Research various scooter models thoroughly, read reviews and consult a salesperson or expert to make the right choice and enjoy a comfortable and safe city ride on your new scooter.